söndag 13 december 2015

Fridas julkonsert







Trots att vi trängde ihop oss i bänkarna räckte inte platserna till. Ulricehamns kyrka fylldes till bristningsgränsen när Frida Johansson, för sjunde året i rad, drog igång sitt arrangemang: Julkonsert till förmån för Voiprojektet.
I programmet medverkade, förutom Frida själv, Rebecca Holm, Stina Johansson, Lisa Johansson, Sofie Gunnarsson, Mimmi Folmanis, Marie Klasson, Majvor Sigvardsson och Jonathan Klasson.
Under kvällen framfördes Sankta Lucia, Lucia, Vem, Bereden väg för Herran, Silent Night, Jul Jul strålande jul, Julens tid är här, Underbart, Stad i ljus, Viskar en bön, Vår jul, Peace has come, Tänd ett ljus och Lean on me.
Kyrkoherde Christian Sandblom gjorde en betraktelse över samlad styrka och godhet – hedrande ord till Voiprojektet där att alla krafter är hjälpsamma och välmenande.
Mitt i programmet berättade Jan-Åke Thorell om ”just-nu-läget” i projektet. Och i samband med det upptogs en kollekt som inbringade 18600 kronor vilket är ett nytt rekord i sammanhanget.
Frida Johansson och hennes vänner har genom åren dragit in mer än 100000 kronor till Voiprojektet. Fantastiskt tycker jag som var med på ett hörn när det hela startade 2009!

Bild 1) Hela ensemblen.
Bild 2) Rebecca Holm, Lisa Johansson. Frida Johansson, Mimmi Folmanis, Sofie Gunnarsson.
Bild 3) Mimmi Folmanis, vid flygeln och Frida Johansson framförde Underbart.
Bild 4) Jan-Åke Thorell informerar om Voiprojektet.
Bild 5) Frida samlar in pengar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar